Most users ever online was 62 on Fri Nov 09, 2018 8:11 pm
Reply to topic  [ 2 posts ] 
Incepatori Cluj 2017 
Author Message
User avatar

Joined: Sun Jan 22, 2017 2:24 pm
Posts: 1
Location: Cluj-Napoca
Moto: KTM 300 EXC, BMW R1200 GS
Post Incepatori Cluj 2017
Salutare tuturor!

Caut compatrioti de drum in zona Clujului pentru iesiri mai "light". Am cunostinte prieteni cu experienta, dar problema e ca imi este greu sa tin pasul cu ei si chiar nu-mi place sa-i fac sa astepte dupa mine :)

Eu am inceput cu enduro aproximativ acum 1 an, cu multi ani de motociclism in spate, insa nu hard enduro - deci sunt incepator. Anul trecut cam jumatate de sezon am apucat sa ma dau, dupa care am fost operat si nu am mai avut voie sa fac efort (si implicit enduro) pana in acest an, dar am propus sa incep sezonul in forta! :D

Ideaa ar fi sa caut niste colegi de drum cam la nivelul meu (mai ales ca in prima faza nici nu am voie sa trag foarte tare de mine), adica tot incepatori sau spre mediu; cu cine sa iesim la ture in zona Clujului. Mai aveam obiceiul sa ies si singur, dar cum toata lumea urla la mine ca fac asta, am zis sa intreb aici poate gasesc oameni interesati.

Mi-am propus pe anul acesta sa incep progresiv, sa lucrez cat de mult pot pe tehnica si practic sa trag de mine tot mai mult si mai mult. Ideea este ca nu vreau din prima iesire si am in fata un perete de 2-3m pentru a iesii din albia unui rau, sau trunchiuri de copaci de jumatate de metru peste care sa trebuiesca sa trec. :lol:

In concluzie, daca-l intereseaza pe cineva asa ceva, sau daca stiti pe cineva care ar putea fi interesat, scrieti aici...


Wed Jan 25, 2017 11:18 pm
Profile

Joined: Sun Apr 09, 2017 1:44 pm
Posts: 1
Moto: honda trx450
Post Re: Incepatori Cluj 2017
Salut.Eu ma dau cu quad-ul tot singur de obicei,nici eu nu am cu cine..daca esti interesat sa facem o iesire da un semn pe tel 0743128550 Calin.


Sun Apr 09, 2017 2:01 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Interfata mindfreak.ro Toate drepturile sunt rezervate