View unanswered posts | View active topics
It is currently Thu Jan 22, 2026 8:13 am
| Author |
Message |
|
Dragos
|
 Re: bancuri...bune
Doi romani, pentru prima oară în SUA, se plimbau pe Wall Street şi se mirau de înălţimea clădirilor. La un moment dat, se aude un ţipăt şi cade de la etaj o femeie blondă cam de 40 de ani! Unul dintre ei spune: - Ia uite, mă, ce aruncă ăştia, noi o mai foloseam inca vreo 40 de ani !
|
| Tue Mar 20, 2012 6:42 pm |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
O blonda banuieste ca sotul o inseala si isi cumpara un pistol. Intr-o zi vine mai repede acasa si il gaseste pe sot cu una in pat. Scoate pistolul si il incarca dupa care si-l punela tampla. Sotul cand o vede incepe sa strige: - O nu, nu face asta, te rog, nu e ce crezi , te iubesc, numai pe tine te iubesc! - Taci idiotule ca tu urmezi!
Toti barbatii sunt nebuni? Nu, unii raman burlaci!
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Wed Mar 21, 2012 10:57 am |
|
 |
|
Dragos
|
- Ti-am citit lucrarea de control. Foarte buna. dar e identica cu cea a colegului tau de banca. Ce concluzie sa trag de aici? întreaba profesorul.
- Ca si a lui e foarte buna!
|
| Wed Mar 28, 2012 2:55 pm |
|
 |
|
Dragos
|
Ce trebuie aratat unei femei care conduce 7 ani fara accident ? - Viteza a doua.
|
| Fri Mar 30, 2012 10:46 am |
|
 |
|
Dragos
|
ANUT IMPORTANT...---Vand nevasta !! An de fabricare: 1980, culoare: roscata, putin uzata : cam de 2 ori pe zi (dar duce mult mai mult), Al doilea proprietar, Cai putere: oooooo Jesus (poa' sa tina o herghelie), Caroseria putin uzata : a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea, in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara.Echipata cu anvelope de iarna ( calcaie crapate si ungii ascutite) Consum : 2 shaworma cu de toate- %. Nivel de noxe fonice: fara numar. Pret negociabil, o dau cu accesorii : unu de 3 ani si o fetita de 5 ani. Rog seriozitate!!!..
|
| Mon Apr 02, 2012 10:02 am |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
Doi melci pe spatele unei testoase: -Tine-te bine, demaram!
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Tue Apr 03, 2012 9:44 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
- Care gâţii măti ai pus u-ul lângă i pe tastatură? - ??? - Mă bag în seamă la o gagică pe mess de juma' de an şi diseară trebuia să ne întâlnim... şi mi-a scris că şi-a luat un ruj belea, iar eu i-am răspuns "muisto" în loc de misto!
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Sun Apr 08, 2012 6:42 pm |
|
 |
|
Dragos
|
Un puscarias ii spune colegului de celula: - Bai, imi vine sa rad de fiecare data cind mergem la masa! - De ce, ma? spune celalalt. - Pai, m-au arestat pentru ca furam de mancare, si acum mi-o dau gratis
|
| Tue Apr 17, 2012 9:26 am |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
Doua blonde stau de vorba: - Fata, mi-am luat si eu o perie de WC. - Si cum e? - Hartia igienica e mai buna
|
| Wed Apr 25, 2012 8:42 am |
|
 |
|
Dragos
|
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui: - Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei: - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt... - Asa... si am apucat-o de beep si am inceput sa ii dau niste limbi...
|
| Wed Apr 25, 2012 4:44 pm |
|
|