View unanswered posts | View active topics
It is currently Thu Jan 22, 2026 8:23 am
| Author |
Message |
|
MariusDrz
|
 Re: bancuri...bune
Un tip cu jeepanu' vede ca s-a facut rosu si se opreste maiestuos la stop.
Un Fiat 500 vine in graba mare si bang! i se infige in spate.
Soferul jeepului simte o usoara zguduitura, se uita calm in stanga, in dreapta, nu vede nimic.
Apoi pe ecranul computerului de bord apare un mesaj "New hardware found. Do you wish to install it?"
|
| Thu May 03, 2012 10:38 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
Ieri, nevasta-mea a venit acasa cu un vibrator si striga, fluturandu-l in fata mea: Nu mai am nevoie de tine, intelegi? Nu mai am nevoie de tine!!!...... Ei, bine, ia ghiciti cine a trebuit sa-i monteze bateriile...
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Sat May 12, 2012 3:02 pm |
|
 |
|
Dragos
|
- Un sofer de tir opreste langa o tipa si o intreaba: Amatoare de sex oral? - Amatoare e ma-ta! Eu sunt profesionista!
|
| Wed May 16, 2012 2:11 pm |
|
 |
|
Dragos
|
culmea geloziei: sa fii gelos pe soare ca iti arde nevasta culmea World Trade Center: urci cu liftul, cobori cu biroul culmea parasutismului: sa sari cu parasuta si sa-ti dai seama ca-i plecata in Turcia culmea inotului: cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare culmea orei exacte: sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo culmea nesigurantei: sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins culmea zgomotului: sa faca dragoste 2 scheleti pe un acoperis de tabla
culmea vitezei: sa dai muie unuei femei canibal culmea suspiciunii: o calugarita care face matanii intr-un camp de castaveti culmea baschetului: sa joci baschet la un cos de pe fata
culmea speologiei: penisul sa aiba claustrofobie culmea sarutului: sa saruti o gura de canal culmea dezamagirii: pe usa scrie FEMEI si inauntru sunt doar WC-uri
|
| Thu May 17, 2012 12:59 pm |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
*Exista 3 lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia. Asadar, faceti sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni.
* Nu-mi mai merge netu' prin wireless de doua zile. Cred ca bulangiu' asta de vecin iar a uitat sa plateasca factura.
* Astazi am incercat sa evit vodca, dar e cu 40% mai tare decat mine.
*Nu te lua dupa ce zice lumea, nu esti grasa. Hai, sus barbia... asa, si cealalta!
* - De unde vii la ora asta? - Dar ce cauta barbatul asta in patul nostru? - Nu schimba subiectul! De unde vii la ora asta?
* Daca oameni necunoscuti te invita la vanatoare, intreaba mai intai care va fi rolul tau!
* Barbatii si femeile sunt de acord intr-o singura privinta: n-au incredere in femei.
* Fiecare femeie are o prietena care mananca ca o vaca si nu se ingrasa!
* Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte. - Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustati? - Ah! Tu erai ?!!
* A pleca mai devreme de la locul de munca este un semn rau. Unul de la noi a plecat odata mai devreme si ... a divortat!
* - Gandeste-te, draga, zece ani si nici o cearta! - Stiu, las ticalos ce esti! *A te intoarce este un semn rau... Mai ales daca esti o femeie tanara, proaspat casatorita si n-ai fost acasa de 3 zile.
* Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe cand cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine....
* Deoarece Dumnezeu nu reuseste sa urmareasca chiar totul, a creat batranele si bancile din curte.
* I: Ce trebuie sa faci cind iti trece calea o pisica neagra? R: O prinzi, o bati, o jupoi de blana si o intrebi: ia zi tu, acuma, cui nu i-a mers bine azi?
* Unde credeti ca se roaga oamenii cu adevarat la Dumnezeu: intr-o biserica sau intr-un avion cu un motor in flacari?
* Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine.
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Thu May 17, 2012 3:45 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Se duce un tip la doctor şi zice: - Domnule doctor, am devenit dezechilibrat sexual ! - Las` că pun io diagnosticul, că d-aia-s doctor. Tu spune-mi numai simptomele! - Păi e simplu domnule doctor! Când mi se scoală, cad în faţă.
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Mon May 21, 2012 11:41 am |
|
 |
|
Ionut
|
Un ascultator suna la un post de radio. - Buna ziua! - Buna ziua! Va ascultam. - Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de identitate pe numele Ion Ion. - Si vreti sa gasim pagubasul? - Nu, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
|
| Mon May 21, 2012 8:17 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Vorbesc doua prietene: -Psihologul mi-a recomandat o modalitate foarte buna de a adormi repede. Numar pana la trei si adorm instantaneu. -Asa de repede? -Nu intotdeauna. Ieri, de exemplu, am numarat pana la patru dimineata!
Un inspector vine la o casa de nebuni si le da acestora un test: - Cat face 7+7? Un nebun raspunde: - 1782 ! - NU! Alt nebun: - Miercuri! - NUUU ! Dupa care un alt nebun: - 14 ! - Bravooo! Cum ai facut? - Pai am impartit pe 1782 la miercuri ... Un nebun la brutarie: - Domnule, a iesit painea din cuptor? - Da. - Si la ce ora se intoarce? După operaţie, tânăra pacientă întreabă doctorul: - Dle Doctor, spuneți-mi vă rog, cind voi putea sa imi reiau viata sexuala? - Nu stiu sa va spun Dra, pana acum nimeni nu m-a intrebat asa ceva dupa o operatie la amigdale!
|
| Thu May 24, 2012 10:19 am |
|
 |
|
Dragos
|
Ion si Maria faceau sex in pozitia 69, la care Ion cu nasu-n fofoloanca incepe sa comenteze pe un ton academic si atotstiutor:
- Auzit-ai ,fa Marie ca a cazut guvernul Ungureanu prin motiuni de cenzura?
- Nnn nnn uuu - icnea Maria, mestecand la Gogu...
- Auzi fa , tu stii ca telescopul Hubble o facut azi poze de o claritate incredibila, ducandu-se practic in timpul inceperii universului?
- Nnn, NNnuuu...
- Da stii fa ceva de fenomenul Higgs si acceleratorul de particule de la...
- Auzi bai Ioane , da tu de unde chizda ma-tii stii atatea lucruri , bre?
- Pai ti-a ramas , fa , o bucata de ziar lipita-n beep...
|
| Fri May 25, 2012 9:49 am |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
 )))))))))))))))))))
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Fri May 25, 2012 9:53 am |
|
|