View unanswered posts | View active topics
It is currently Fri Apr 17, 2026 12:17 pm
| Author |
Message |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
 Re: bancuri...bune
Discutie pe un site de matrimoniale: - Sunt inalta frumoasa, desteapta... - Iti place sexul? - Bineinteles! - Faci 69? - Da, peste cateva saptamani! I: - De ce are femeia orgasm ? R: - Motiv sa mai tipe o data la barbat !!!
Un francez este intrebat: - Ce va place mai mult - vinul sau femeile? Acela raspunde: -Depinde de data fabricarii!
La 3 dimineata se aude o bataie in usa . Se scoala sotul, cand deschide usa vede un tip zambind: - Ce vrei, ma, e ora 3 dimineata?! - Scuze, n-ati putea sa ma impingeti? - Du-te, de aici, la 3 dimineata? si-i inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie. Sotia il intreaba: - Cine a fost la ora asta? - Pai, unu’, cica vrea sa-l imping! Sotia se ridica intr-un cot: - Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe autostrada, ti-era greu sa dai o mana de ajutor? - Bine, bine... zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige: - Bai, unde esti? Se aude un glas: - Aici!! - Unde aici? - Aici, in leagan!
Discutie intre un barbat si o femeie: - Unde este zaharul? - Da' chiar nu vezi?!?? Zaharul e in borcanul de cafea, pe care scrie „Sare”. Dar momentan e gol!
Un tip se uita la TV si vorbea singur... La un moment dat, exclama: - Nu merge acolo, tampitule, nu te du... Fugi!! Sotia, din camera cealalta: - La ce te uiti? - Nunta noastra.
- Dragii mei colegi, azi este vineri, hai să cumpărăm o vodcă și să o amestecăm cu suc. - De care suc? - Gastric.
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Thu Apr 04, 2013 8:26 am |
|
 |
|
Daniel
|
Vine mama soacra acasa si isi gaseste ginerele furios la culme, impachetandu-si bagajele. - Ce s-a intamplat? intreba ea. - Ce s-a intamplat?! rabufni ginerele. Iti spun eu ce s-a intamplat!...I-am trimis un e-mail neveste-mii in care i-am spus ca astazi ma intorc acasa din delegatie. Cand am ajuns acasa, ghici ce am gasit? Nevasta-mea, da, Maria mea, se tavalea cu un tip in patul nostru matrimonial!! Acesta este sfarsitul casniciei noastre, voi pleca pentru totdeauna! - Calmeaza-te, ii zice soacra-sa. Ceva nu e in regula in toata povestea asta. Maria nu ar face niciodata asa ceva! Stai numai o clipa, sa ma duc sa verific ce s-a intamplat... Dupa cateva momente, intra soacra-sa inapoi in camera afisand un zambet larg si-i zice ginerelui: - Vezi, ti-am spus eu ca trebuie sa existe o explicatie simpla: Maria nu a primit nici un e-mail !...
Un bărbat căsătorit, refuzat în repetate rânduri de soţia sa, se hotărăşte să meargă la bordel. Se duce, intră înăuntru şi se fac două uşi. Pe una scrie căsătoriţi, pe alta scrie necăsătoriţi. Să gândeşte să-şi dea jos verighetă, dar, om cinstit, intră la căsătoriţi. Acolo, alte două uşi: pe una scrie cu chestie mică, pe alta, cu chestie mare. Neştiind care-s pretenţiile acolo, om modest, deschide uşa la cu chestie mică. Din nou, două uşi: pe una scrie cu bani mulţi, pe alta, cu bani puţini. Modest, intră la cu bani puţini şi se trezeşte direct în stradă, unde un automat îi oferă un bileţel pe care scria: Bani nu ai, căsătorit eşti, sulă mică ai, ce dracu mai cauţi la curve ! ?
El: Stinge lumina! Ea stinge lumina… El: Dezbraca-te! Ea se dezbraca… El: Ia-o in gura! Ea: Asta nu! El: Alta n-am!
Un tip trece prin cimitir si vede pe un mormant un alt tip care facea sex salbatic cu una. - Prietene, pot sa particip si eu? - Nu! - ia lopata si cauta-ti alta!
- Domnule doctor, sotia mea spune ca sunt nebun. - De ce? - Deoarece de fiecare data cand beau cafea mananc ceasca! - Cummm?!! Mananci ceasca cu totul?? - Nu, toarta o las! - Chiar ca esti nebun! Toarta e cea mai buna!
La spitalul de nebuni, un doctor vede pe unul din pacientii sai cu un ciocan dandu-si peste degete. Curios, il intreaba: - Simti vreo placere? - Da, cand dau pe langa.
Barbatul: - Este prima oara cand faci dragoste? Blonda: -Bineinteles. De ce ma intreba toti barbatii acelasi lucru?
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Fri Apr 05, 2013 10:27 am |
|
 |
|
Daniel
|
Patrulând pe un drum, doi agenți de circulație au văzut pe geamul din spate al mașinii ce mergea în fața lor, un anunț despre vânzarea acesteia și numărul de telefon. Polițiștii hotărăsc să sune pe respectivul număr, iar apoi să-l amendeze pe șofer, pentru că vorbește la telefon în timp ce conduce. Unul din el sună, întreabă careva detalii despre mașină, iar șoferul îi răspunde pe handsfree. Polițistul nu mai rabdă și-i spune: - Te aud foarte rău, ia receptorul. - L-aș lua, doar că, acum nu pot, doi muiști cu sirenă și epoleți merg în spatele meu. Învăţătorul a scris în carnetul elevei : ,,Liliana vorbeşte prea mult “. Tatăl , semnând observaţia de luare la cunoştinţă , adaugă : ,, Dacă i-aţi cunoaşte mama “ !
A venit primăvara!!! A început să curgă … apa în râuri… mucii la copii … saliva la bărbați… Eu la calculator jucand C.S. -Draga, vino la masa! -Ok mama, acum vin! -Ba tampitule, eu sunt nevasta-ta nu mama ta! -Ai de mine si de mine, cand a trecut copilaria?
|
| Mon Apr 08, 2013 11:10 am |
|
 |
|
Daniel
|
La dentist: Rebeca moare de frică: - Domnu’ doctor, mi-e aşa de frică… Decât să-mi scot o măsea, mai bine fac un copil. - Doamnă, hotărâţi-vă, să ştiu cum să aşez scaunul.
Doctorul catre pacient, dupa operatie: - Am doua vesti, una buna, una rea. Cu care incep? - Cu aia rea. - V-am amputat piciorul sanatos! - Aoleo! Si care-i vestea buna? - Piciorul bolnav se vindeca!
Dupa luna de miere, tanara sotie isi suna mama: - Mama, azi am avut prima cearta serioasa cu sotul meu. -Ei, draga mea, intr-o casnicie mai sunt si certuri, o sa-ti treaca! -Bine, mama, dar eu acum ce fac cu cadavrul?
Un tip mahmur rupt se uita dimineata in oglinda si observa un firisor de ata atarnandu-i printre buze, la care exclama: - Doamne, Dumnezeule, sper sa fie pliculetul de la Lipton!
Am cumparat azi niste aripioare. Vanzatoarea mi-a spus ca ar fi de gaina, insa am mari dubii: daca sunt de cal? Sotia îl întrebă pe sot: - Tu ai văzut în viata ta o bancnotă de 100 lei botiti? - Da. - Dar 100 de euro botiti? - Da, da ce-i cu întrebările astea? - Dar 30000 de euro botiti ai văzut? - Nu. - Atunci du-te si te uită în garaj.
Blima merge la doctor: - Domnule doctor sunt bolnavă. - Dezbrăcaţi-vă. Doctorul o consultă şi se uită la ea îngrijorat. - Ce am domnule doctor? - Nu vă speriaţi. Spuneţi-i soţului dumneavoastră să treacă pe la mine. A doua zi, Iţic e la policlinică şi doctorul îi spune: - Blima dumitale are nevoie de sex, de trei ori pe zi: dacă nu, moare. Se întoarce acasă Iţic şi Blima nerăbdătoare îl întreabă: - Ce-a spus doctorul? - Că ai să mori!
Iţic la doctor: - Domnu’ doctor vă rog să mă ajutaţi. Eu în fiecare dimineaţă, la ora 7 fix, am ieşire! - Păi asta e foarte bine. Trebuie să fii fericit. - Da, dar eu mă scol la 8.
- Ai avut vreun strămoş care să se fi urcat pe scenă sau să fi apărut într-un film? - Vărul meu a fost odată personajul principal al unei adunări publice, dar platforma s-a prăbuşit. - Şi el a căzut la pământ? - Nu, l-a oprit funia…
Ruti, în lift, către un tip chipeş: - Ştiţi, semănaţi leit cu cel de-al cincilea soţ al meu. - Dar de câte ori ai fost căsătorită? - De patru ori.
|
| Tue Apr 09, 2013 11:57 am |
|
 |
|
Dragos
|
- Cum faci bani cu facebook-ul? - Urmand, 3 pasi simpli: 1. Intri pe setari cont 2. Da-i click pe dezactivare cont. 3. Te duci la munca....
Politistul opreste un popa: - Parinte, ai baut ceva? - Doar apa! - Dar eu simt miros de vin. - Isuse, ai facut-o din nou!
|
| Tue Apr 09, 2013 1:38 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
 ))
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Tue Apr 09, 2013 8:41 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Guvernul roman a promis ca va asigura slujbe pentru someri pe perioada crizei financiare. Ele vor fi oficiate de preoti....
Discutie la Dacia : - Ce ar trebui schimbat ca masinile noastre sa corespunda normelor internationale? - Normele internationale.
Angajez CLOWN. Rog seriozitate!
Un orb pipaia o razatoare : - Cine a scris porcaria asta?
Un tip trebuia sa plece din tara pentru o luna, asa ca il roaga pe prietenul sau cel mai bun sa traga putin cu ochiul la nevasta-sa si sa-i dea de stire daca se intimpla ceva deosebit. Dupa 2 saptamani, primeste o telegrama: "Barbatul care venea in fiecare noapte la nevasta-ta, a lipsit ieri"
- Se spune ca nu toate blondele sunt proaste, pe naiba! Sotia mea e bruneta. Ieri si-a vopsit parul in blond iar seara mi-a facut scandal, ca de unde este par de bruneta la noi in pat?
Nevasta-mea mi-a luat numele cand ne-am casatorit. Apoi casa, banii si masina cand am divortat.
Intr-un magazin de la parterul unui bloc intra un domn si o intreaba pe vanzatoare: - Aveţi şampon? - De ouă. - Şi pe cap cu ce mă spăl?
- Stiai ca prezervativele au serie si numar? - Nu? - Pai vezi, inseamna ca n-ai derulat niciodata unul pana la capat...
Dezavantaje - Cum e sa fii insurat, Mitica? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada… - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie!
Termen de valabilitate Sotia: Iubitule... Ce faci? Sotul: Nimic. Sotia: Cum nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie. Sotul: Cautam data expirarii!
Casatorie interzisa Sotia ii spune sotului: - Mai bine ma casatoream cu dracul! - Aiurea, iubito! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!
Factura si casatoria I: Ce este iubirea? R: Lumina vietii. I: Ce este casatoria? R: Factura la lumina.
Asemanari si deosebiri Trei prieteni se lauda cu nevestele lor: Primul: - Eu am o nevasta ca o libelula! Al doilea: - A mea e ca o caprioara! Al treilea sta, se gandeste, se gandeste si dupa cinci minute spune: - Pai… nici a mea nu prea seamana a om!
- Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai? - Ce, iubito? - Ca vrei sa te casatoresti cu mine. - Analfabeto!!
Sotia il intreaba pe sot: - Dragule, cate femei ai avut tu in viata ta ? Sotul, numarand pe degete: - Una, doua, trei, patru, cinci, sase, sapte, tu, noua, zece.
- De ce te-ai indragostit de mine? - Din cauza ochilor. - Iti plac ochii mei? - Nu, am vederea proasta!
|
| Wed Apr 10, 2013 10:08 am |
|
 |
|
Daniel
|
Dupa razboi, o maicuta ii povestea unui tanar din sat prin ce a trecut: "Au venit germanii si ne-au violat pe toate... bine, cu excepţia sorei Margareta. Cand au venit ruşii, iar ne-au violat pe toate... bine, cu excepţia sorei Margareta. Apoi, a venit armata SUA ca sa ne elibereze si din nou ne-au violat pe toate ... bine, cu excepţia sorei Margartea. Tanarul: -“Dar ce avea maicuta, sora Margareta? Mirosea urat, era batrana,era bolnava, urata?? Maicuta: -“Nu,nu, dar ei nu-i prea placeau chestiile astea…”
|
| Wed Apr 10, 2013 2:08 pm |
|
 |
|
Daniel
|
- Cum îi merge noului tău frăţior, Popescu? întreabă învăţătoarea. - Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă. - Cum aşa? - Păi în fiecare zi îl cântăreşte.
Un tip se duce la magazin sa cumpere o paraşută. - Bună ziua, aş dori o parașută. - Bine, iată, cea mai bună pentru dumneavoastră! - Si cum o deschid când sunt în zbor? - Trageţi de manerul verde. - Si dacă nu se deschide? - Trageţi de cel rosu. - Si dacă nici după asta nu se deschide? - O aduceţi înapoi şi v-o schimbăm cu alta...
Într-o dimineata Gheorghe îl vede pe Vasile sapând gropi pe câmp, iar Ion astupându-le din urmă. -Tu de ce sapi gropile astea, Vasile? -Asa scrie în fisa postului meu, sa sap gropi. -Dar tu Ioane de ce astupi gropile astea? Tu nu vezi cât se chinuie Vasile sa le sape? -Dar asa scrie în fisa postului meu...sa astup gropile, raspunse senin Ion. -Mai fratilor, dar nu are niciun sens ceea ce faceti ! -Noi facem ceea ce scrie în fisa postului !!! E adevarat ca de obicei suntem trei. Astazi lipseste Petre. -Si el ce-are în fisa postului? -El pune pomi in gropi...
|
| Thu Apr 11, 2013 2:59 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Tue Apr 16, 2013 8:08 am |
|
|