View unanswered posts | View active topics
It is currently Thu Jan 22, 2026 6:45 am
| Author |
Message |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
 Re: bancuri...bune
La butoi  )))
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Tue Feb 14, 2012 10:23 am |
|
 |
|
Dragos
|
suna unul la macelarie : - aveti picioare de porc ? -da! -si cap de curcan ? -da! -urat trebuie sa mai fii !  ))
|
| Tue Feb 14, 2012 10:53 am |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
Apropo de macelarie ....  O domnisoara intr-o macelarie vede agatate pe sus nelipsitele picioare de porc si il intreaba pe macelar: - Cum dati picioarele? - La o parte, zice macelarul hlizindu-se smecher. Serioasa, fara sa zambeasca, femeia-l pune la punct: - Atunci dati-mi doua limbi va rog….
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Tue Feb 14, 2012 12:41 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
 |  |  |  | Daniel wrote: Apropo de macelarie ....  O domnisoara intr-o macelarie vede agatate pe sus nelipsitele picioare de porc si il intreaba pe macelar: - Cum dati picioarele? - La o parte, zice macelarul hlizindu-se smecher. Serioasa, fara sa zambeasca, femeia-l pune la punct: - Atunci dati-mi doua limbi va rog…. |  |  |  |  |
 , tare si alui dragos 
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Tue Feb 14, 2012 2:12 pm |
|
 |
|
Dragos
|
Un soldat aflat în Irak primeşte o scrisoare de despărţire de la iubita sa de acasă. În scrisoare erau insirate următoarele:
"Dragă John, nu mai pot continua relaţia cu tine. Distanţa dintre noi este mult prea mare. Trebuie să recunosc că te-am înşelat de două ori, de când ai plecat, aşa că nu e corect faţă de nici unul dintre noi să continuăm. Îmi pare rău. Te rog, înapoiază-mi fotografia pe care ţi-am trimis-o.
Cu drag, Betty".
Soldatul, rănit profund de cele spuse de fată în scrisoare, le cere camarazilor săi din armată să-i dea orice fotografie cu vreo fată pe care o au la ei, fie că sunt surori, iubite sau foste iubite. Şi pe lângă fotografia cu Betty, John îi trimite acesteia toate fotografiile strânse de la amicii săi. În plic erau 57 de fotografii.
Lângă ele, o scrisoare, care suna cam aşa: "Dragă Betty, îmi pare rău, însă nu îmi amintesc prea bine cine eşti. Te rog să-ţi alegi fotografia dintre cele pe care ţi le-am trimis, apoi trimite-mi restul înapoi.
Ai grijă de tine, John".
|
| Wed Feb 15, 2012 11:12 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
Merge un barbat cu un pistol intr-un club si incepe sa strige : - Cine s-a culcat cu nevasta-mea ?!?! Nu zice nimeni nimic. Barbatul mai striga odata : - Cine s-a culcat cu nevasta-mea ?!?!?! Incepe unul sa rada. - Ce-i asa amuzant, mah ?? - Pai tu n-ai destule gloante... !!
|
| Fri Feb 24, 2012 12:59 am |
|
 |
|
Daniel
|
Un politist cerceteaza un geam spart: - Mda, pe aici a intrat si a iesit hotul. - De unde stiti? - E spart pe ambele parti.
Doi secui taiau lemne, iarna, fig naprasnic. - D-apoi vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi... - De cind am avut accidentul, nu o mai port! - Ce accident? - Mi s-a oferit o palinca si nu am auzit....
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Fri Feb 24, 2012 11:31 am |
|
 |
|
Daniel
|
Vine un moment cand o femeie trebuie sa aiba incredere in sotul sau… de exemplu: O sotie vine acasa seara tarziu, cu o zi mai devreme dupa ce fusese plecata intr-o calatorie de afaceri si deschide incet usa de la dormitor. De sub patura ea vede iesind patru picioare in loc de doua. Se intinde dupa bata de baseball si incepe sa loveasca cu sete patura. Dupa ce termina se duce in bucatarie sa se racoreasca cu un pahar de vin. Cand intra in bucatarie il vede pe sotul sau citind o revista. “Buna draga!” spune el … “Parintii tai au venit in vizita si i-am lasat sa stea in dormitorul nostru. I-ai salutat si tu?”
|
| Fri Feb 24, 2012 11:31 am |
|
 |
|
Daniel
|
Frigul la Mircurea Ciuc
Un tip se uita ingrozit ce temperaturi scazute se anunta la Miercurea Ciuc si-si aminteste ca avea o prietena buna in facultate care locuia in oras. "Mai stii... poate o avea nevoie de ceva si pot sa o ajut?!" . Pune omul mana pe telefon si suna:
- Alo! Ildiko? Sunt eu Doru colegul tau de facultate... - Ooo ce bine-mi pare sa te aud. - Cum e vremea, temperatura pe la voi? - Cum sa fie?! Ca deobicei... -10grade Celsius... - Bine mai Ildiko, dar astia anunta la televizor ca-i prapad si ca-i -40 de grade C... - Hmmm... Poate afara...
|
| Fri Feb 24, 2012 11:32 am |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
– Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor. Casatoria mea a intrat intr-un impas. – Cum asa ? – Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz.
|
| Fri Feb 24, 2012 12:02 pm |
|
|