Salutare enduristi ! cum va m obisnuit prima cursa din an vine la Buzau-Sarata Monteoru-Paducel.primavara asta vom munci mai mult la organizare ptr ca vom face un traseu nou, mai lung dar tot de o zi .vom avea ptr prima data 3 Clase -HOBBY-EXPERTI-OLD BOYS. ptr cine doreste vom avea si paketele ,,ENDURO,, Ce vor contine cazare(2 zile) mincare-cursa-service-spalat motor. Tot ce ai nevoie ptr 2 zile de enduro in perioada cursei, pakete limitate ,cu doar 300 ron(taxa cursa inclusa) de persoana ! traseul va fi marcat cu banda ktm sageti de directie pe culorile clasei ,2 CP uri,o realimentare pe traseu ,la Hobby 1 tura lunga Experti si Old Boys 2 ture traseu comun 50-60 km o tura!.startul va fi la ora 10.30 FIX,taxa de masa festiva va fi 125 Ron unde intra cheltuieli traseu organizare etc,ptr doritori sau grupuri se elibereaza factura. Anul acesta dupa o intelegere cu detinatori fondului de vinatoare si autoritati in zona Monteoru vor aparea indicatoate cu interzis moto eu am sa le pun personal(sint zone de vinatoare sau unde maninca animalele).deci din punct de vedere legal ne dam fara probleme cu aprobare DECI ,CEI CE VIN IN ZONA ROG SA RESPECTE SEMNELE !!! O sa revin cu detalii despre cursa. nr meu de tel 0766.322.594.Teo
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto:BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto:BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
asta inseamna sa dormim o noapte in bz sincer 250-le de la yamaha imi face cu ochiu rau tare )
traseul de hobby e gata anul acesta la m usurat o sa fie pe placul tuturor hobbytilor si la toti incepatorii care vor sa si testeze fortele,este cel mai usor traseu de hobby de pina acum. La experti incercam sa l facem mai tehnic mai sustinut mai lung traseul nu este gata inca dar o sa fie saptamina asta.Old Boys sau Veteranii au traseu comun cu expertii dar limita de virsta 40 de primaveri .hobby 32 km doua ture o singura realimentare Experti si Oldboys 40-50km doua ture posibil 2 alimentari in functie de vreme. STARTUL SIMBATA ORA 11 FIX ca sa ajunga toata lumea.Locatia judetul Buzau -Sarata Monteoru -Hotel La Paducel. avem cp uri cu Apa ,Redbull,ciocolata,si ceva Bere fara Alcool ,rog sa veniti cu motoretele puse la punct tehnic la hobby ar fi bine anvelopa noua spate macar
traseu hobby 2015 trebe gume bune de cross deja vad ca s-a facut atostrada la cat au batut drumu lumea pe acolo
am trecut pe bucium, strat de zapada 5-10cm in padure tot mai bine la bz
Thu Mar 19, 2015 1:49 am
luciusmerlucius
Re: SOFT ENDURO MONTEORU 21mart 2015
orestte wrote:
traseu hobby 2015 trebe gume bune de cross deja vad ca s-a facut atostrada la cat au batut drumu lumea pe acolo
Ce se vede acolo cu cazuturile alea....sunt pe traseul de experti.
Am plecat toti odata pe hobby numai ca ei au gresit o bucla si au facut 7 km la experti.
Oricum daca a plouat dpdv meu de vedere hobby devine experti
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum