View unanswered posts | View active topics
It is currently Fri Apr 17, 2026 12:16 pm
| Author |
Message |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
 Re: bancuri...bune
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Wed Dec 12, 2012 7:48 pm |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
Un tip şi o tipă în liftul unui hotel de 5 stele. Când se întoarce să apese butonul pentru etajul la care dorea să ajungă, bărbatul atinge, cu cotul, absolut întâmplător, sânii femeii. Ca să-şi ceară scuze, fără să fie penibil, tipul zice: - Doamnă, dacă şi inima dumneavoastră e atât de mare precum sânii, sunt sigur că mă veţi ierta. La care ea: - Domnule, dacă şi penisul dumneavoastră e la fel de tare precum cotul, eu stau la camera 214.
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Tue Jan 08, 2013 3:11 pm |
|
 |
|
Daniel
|
I: De ce burlacii nu se ingrasa? R: Pentru ca ei mananca doar jumatate din ce gatesc, cealalta jumatate ramane lipita de tigaie.
Ce este impotenta? - Impotenta este acel fenomen care apare atunci când forța de atractie a Pământului este mai mare decât forța de atractie a femeii!
De ce este creţ părul pubian ? - Să nu-ţi înţepe ochii !
Întrebare la Radio Erevan: - Care este cea mai placută despărţire? - Despărţirea cracilor…
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Wed Jan 09, 2013 12:28 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Un turist in vacanta il intereaba pe un localnic daca sunt crocodili in apa. Acesta ii raspunde ca nu. Turistul incepe sa inoate si observa niste pete intunecate in apa , la cativa metri de el. Se intoarce spre localnic: - Sigur nu sunt crocodili aici? - Nu , ca le e frica de rechini.
O blonda ii scrie lui Mos Craciun: Mosule , te rog sa-mi aduci un vibrator nou pentru ca cel de anul trecut mi-a ramas mic.
Bula se duce la taica-su si ii spune: -Tata sunt gay! -Da ma , maibine zi cine a fumat in bucatarie? -Tata nu intelegi , sunt gay ma f*t in c*r , sug pu*a! -Da ma , am inteles. Semeni cu ma-ta !!!
Vine un tip la doctor: - Dom'le doctor , iata care e problema mea... In fiecare seara visez ca se apropie de mine doua fete superbe , se dezbraca incetisor , se vara la mine in pat , incep sa imi faca sex oral... iar eu , sa vedeti , le imbrancesc , le dau la o parte cu mainile si atunci ma trezesc in sudori ca dintr-un cosmar... - Si ce vreti sa va fac? intreba nepasator doctorul. - Va rog... amputati-mi bratele.
Sa nu faci nimic , e tare greu. Nu stii cand ai terminat.
|
| Thu Jan 10, 2013 1:08 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Un ardelean intra intr-un bar la New York . Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu. "Domnule, io pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute" Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barman-ul ii da sticla,ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat. "Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti in stare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: "Nici io n-am crezut, da m-am dus la baru de vis-a-vis, am incercat cu una si am vazut ca pot..."
|
| Fri Jan 11, 2013 10:48 am |
|
 |
|
Daniel
|
Unele fete chiar ma iau de prost. Eram la o petrecere si dansam cu fata asta cu care am stat la vrajeala toata noaptea. Dupa cateva pahare mi-a soptit la ureche: "mi-am asortat chilotii cu sosetele". "Du-te tu de aici" i-am raspuns "nici macar nu porti sosete!" PS. Tot virgin sunt.
|
| Mon Jan 14, 2013 2:37 pm |
|
 |
|
Mirra
|
Un alpinist căzut în crăpătura unui gheţar este găsit de o trupă de la crucea roşie şi salvamont. Ăştia strigă de sus: - Crucea roşie şi salvamontul sunt aici! Iar alpinistul din prăpastie: - Nu donez nimic!…
Un plutonier întreabă: - Cine doreşte să plece cu maşina la cules cartofi? Doi soldaţi fac un pas înainte. - Ceilalţi vor pleca pe jos.
Doi vampiri reparau motocicleta. - Dă-mi te rog şurubelniţa! - Ia-o pe asta. - Aiiiiiigghhhhh! nu pe asta în cruce, cretinule!
De când a început să ningă, nevastă-mea se uită numai pe geam. Dacă o să se înteţească frigul şi ninsoarea, o să-i dau drumul în casă!
Două veveriţe priveau o cioară în zbor: -Oare de ce cârâie? întreabă una. -Schimbă vitezele! îi răspunde cealaltă.
|
| Mon Jan 14, 2013 9:29 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Ieri, am stat cu colegii meu în jurul focului, am băut vin fiert și am cântat colinde. Astăzi, am fost dați afară din Detașamentul de pompieri.
Am avut o zi dementa azi:mi-au furat masina, mi-au golit apartamentul,mi-au golit contul bancar. Singurul lucru pozitiv a fost testul HIV.
- Tu mamă, ştii ceva? Eu am făcut dragoste cu toţi vecinii. Acum putem să ne mutăm în alt cartier ? Maică-sa îi trage o palmă şi-i zice: - Ai 16 ani şi deja ai început să-mi vorbeşti cu “tu”?!
|
| Thu Jan 17, 2013 3:46 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Cica un irlandez, un mexican si un blond erau muncitori pe un santier, undeva la etajul 20, si vine pauza de masa. Irlandezul îsi deschide punga cu mâncare si zice: - Din nou varza si carne de vaca! M-am saturat! Daca si mâine tot asta gasesc în punga, ma arunc! Mexicanul deschide punga si zice: - Din nou tacos! M-am saturat de tacos! Daca mâine gasesc tot tacos, ma arunc! Blondul: - Din nou lasagna! M-am saturat! Daca mâine e la fel, ma arunc. A 2-a zi, irlandezul are exact aceeasi mâncare, se arunca si moare, mexicanul se arunca si moare si el, blondul idem, se arunca si moare. La înmormântare: nevasta irlandezului: - Daca stiam ca nu-i place, i-as fi gatit altceva! Nevasta mexicanului: - As fi putut sa-i dau tortillas, chilli peppers sau altceva! Daca as fi stiut!. Acum toata lumea se uita la nevasta blondului.. si se uita.. si se uita.. la care nevasta blondului zice: - De ce va uitati asa la mine?! El îsi facea singur pachetul!
|
| Tue Jan 22, 2013 12:44 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Un tip bate la poarta unei case! Un caine se ridica in 2 picioare si-i spune : * Stapanul nu e acasa ! Tipul lesina de spaima. Cînd isi revine, îl intreaba pe caine : * Pai, daca esti caine,de ce nu latri ? * N-am vrut sa va sperii !
Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, sunt 100% fidel neveste-mii. Dar cînd oi iesi de la puscarie...
Două blonde priveau cu interes la o pereche de mănuşi din cauciuc aflate într-o vitrină: - La ce pot folosi oare aceste mănuşi? întreabă una dintre ele. - Păi, cum la ce?! Cu ele te poţi spala pe mâini fără să te uzi!
Bulă agaţă o tipă şi o duce acasă. Bulă îşi dă jos tricoul, la care tipa ţipă: - Oau, ce pectorali ai! - Am făcut flotari, îi răspunde Bulă. Îşi dă Bulă jos şi pantalonii. - Ooo, ce muşchi ai! - Am făcut genoflexiuni. Dă jos şi chiloţii, la care tipa dezamăgită:- Dar pipi nu ai prea făcut…
- Nevastă, mă bănuieşti degeaba. Nu fac altceva decât să ajut o prietenă într-o perioadă dificilă pentru ea. - Dar ce-a păţit? - A intrat în călduri…
- Cum îi merge noului tău frăţior, Popescu? întreabă învăţătoarea. - Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă. - Cum aşa? - Păi în fiecare zi îl cântăreşte.
Nedumerire mare într-o familie de berze. De cateva zile, cei doi pui au început să-ntrebe: - Dar pe noi… cine ne-a adus?
La automobilele chinezesti, toate piesele de schimb sunt originale.
|
| Thu Jan 24, 2013 10:31 am |
|
|