View unanswered posts | View active topics
It is currently Fri Apr 17, 2026 12:13 pm
| Author |
Message |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
 Re: bancuri...bune
Anul trecut de Halloween am strigat la nevastă-mea: - Iubito, e o vrăjitoare la uşă, deschid? - Da, zice ea, dă-i nişte dulciuri şi dă-o-n morţii mă-sii. De atunci, soacră-mea n-a mai vorbit cu mine.
În timp ce mă pipăiam pe testicule, soţia vine la mine şi îmi spune: - Ce faci? - Ce să fac, tocmai am citit într-o revistă că trebuie să-ţi verifici testiculele de noduli în fiecare zi. - Şi trebuie să faci asta cu pantalonii în vine? mă întreabă ea. - Desigur, i-am spus. - Aici în piaţă?
Întrebare la ora de istorie: - Cine l-a bătut prima dată pe Ştefan cel Mare? - Mă-sa.
La farmacie: - Puteţi să-mi daţi un test de sarcină? - De care? - Negativ, dacă se poate...
- Nu vreau să par nepoliticos, dar aş face sex cu tine. - Nu vreau să par curvă, dar sunt de acord!
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Fri Jan 25, 2013 4:32 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Mon Jan 28, 2013 8:21 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
care e asemanarea intre un betiv si o motocicleta ? atat betivul cat si motocicleta isi i-au suta in 3 secunde ...
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Mon Feb 04, 2013 12:37 am |
|
 |
|
Dragos
|
Doi prieteni la o bere stateau de vorba. -Te-ai uitat vreodata in ochii sotiei tale in timp ce faceai sex? -Da. -Si ce mutra avea? -Statea in usa ca proasta!...
|
| Wed Feb 06, 2013 11:31 am |
|
 |
|
Daniel
|
Bancul pensionarului... Un bătrân mergea pe o stradă cu prostituate. Una strigă la el: -Hai moşule să probăm! -Nu mai pot fata mea! -Nu-i nimic încercăm! Se duc în cameră şi bătrânul face 3 numere de zile mari. -Parcă ziceai că nu mai poţi???!!!!..... -De futut mai pot, de plătit nu mai pot.....
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Mon Feb 11, 2013 1:06 pm |
|
 |
|
Daniel
|
-Astazi e vineri? -Tampitule, astazi e marti. -Aha, deci ieri a fost vineri... -Ma cretinule, ieri a fost luni! -Deci maine e vineri? -Imbecilule, maine e miercuri! -Deci, eu nu mai inteleg: saptamana asta nu avem vineri????...
- Tu unde te-ai nascut? - La spital. - Dar ce ai avut?
Un pescar se plimbă prin târg şi vede pe o tarabă un aparat care semăna cu un redresor: - Ce-i frate ăsta? - Aparat de prins râme. - Şi merge? - Băi nene, îţi dau factură şi garanţie. Dacă nu-ţi convine în 2 săptămâni mi-l poţi returna. Nu mai stai să sapi de nebun. Bagi firele în pământ, răsuceşti de comutator la dimensiunea dorită şi apeşi pe buton. Doar le culegi. După două săptămâni se întoarce cu aparatul şi îi spune vânzătorului că vrea să-l returneze: -Păi n-a mers? - Perfect! -Şi? - Frate, l-am pus pe 1, am apăsat pe buton... numai râme adevărate. N-ai văzut ce peşte am scos!!! - Şi? - L-am pus pe 2; numai râme ca pe deget... somn şi ştiucă frate! - Bun, şi? - M-a mâncat în beep să-l dau la maxim si au apărut doi mineri şi mi-au tras o mama de bătaie.....
|
| Mon Feb 11, 2013 1:43 pm |
|
 |
|
casapel
Moto: GasGas 300ec
|
Un polițist oprește o blondă și pentru că a depașit limita de viteză, îi ia carnetul. După multe rugăminți, blonda îl înduplecă pe tip să îi mai dea o șansă dacă răspunde bine la 3 întrebări: 1. Ce are 4 roți și merge pe șosea? - O mașină. -Corect, dar incomplet. Poate să fie un BMW, Mercedes, Opel... 2. Ce are 2 roți și merge pe șosea? -O motocicletă. -Corect, dar incomplet. Poate să fie Kawasaki, Suzuky... 3. Ce e mare și merge pe șosea? -Un camion. -Corect, dar incomplet. Poate să fie un Volvo, Mercedes... Și pentru că nu ai știut să răspunzi la întrebări, îți voi lua carnetul. Enervată blonda îl întreabă... -Mergeți noaptea pe variantă și vedeți o domnișoară. Ce credeți despre ea? -Că e c***ă, normal. -Corect, dar incomplet. Poate să fie mă-ta, fii-ta, sor-ta...
|
| Sat Feb 16, 2013 10:59 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Pentru ca nu au stiut exact care este traditia de Halloween, multi romani au taiat porcu'...
|
| Mon Feb 18, 2013 12:05 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Barbatul unei femei zacea, cu intermitente in coma, de cateva luni. Tot acest timp, ea si l-a petrecut la capataiul sau, fara sa lipseasca o singura zi. Intr-o dimineata, iesind din starea de coma, el i-a facut semn sa vina mai aproape. Ea se aseza pe pat, iar el, cu ochii inlacrimati ii sopti: "Vreau sa-ti spun ceva: Tu ai stat linga mine in toate momentele grele pe care mi le-a oferit viata. Cand am fost dat afara din slujba ai fost langa mine sa ma consolezi. Cand am incercat business-ul ala, de-am dat faliment, tot asa. Cand am fost impuscat, ai fost langa mine. Cand am pierdut casa, tu erai deasemenea langa mine. Cand sanatatea a inceput sa ma lase, ai fost iarasi langa mine... Stii ceva, Martha?' 'Ce, dragul meu?' l-a intrebat ea cu tandrete, simtind cum inima i se umple de caldura.
'Incep sa cred, ca-mi porti ghinion.... "
|
| Wed Feb 20, 2013 2:33 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Bula face rost de o tigara cu marihuana. Iese pe balcon si o aprinde. Trage 2-3 fumuri... NIMIC! "Ptiu, baga-mi-as p*** am dat si o groaza de bani pe ea si nimic." Deodata prin fata ii trece un glob mare de foc. "Ce dracu se intampla, dau astia cu bombe?" Mai sta si fumeaza injurand ca nu are nici un efect cand iar ii trece prin fata un glob mare de foc. "Ce dracu'?" Enervat stinge tigara si intra in casa. - Pe unde ai fost mama? il intreaba maica-sa. - Am fumat o tigara pe balcon - Doua zile?
- Ce s-a intamplat cu mine? - bolborosea un tip, revenindu-si dupa o operatie chirurgicala. - Ati nimerit intr-un accident rutier si ati fost operat. - Inseamna ca sunt in spital? - In mare parte, da.
Două blonde la facultate. -în ce an eşti tu? -2013,tu?
|
| Thu Feb 21, 2013 10:50 am |
|
|