View unanswered posts | View active topics
It is currently Thu Jan 22, 2026 8:45 am
| Author |
Message |
|
orestte
Site Admin
Joined: Fri Feb 11, 2011 5:40 pm Posts: 1661 Location: Iasi -Romania
Moto: XTrainer
|
 Re: bancuri...bune
Un homosexual la doctor: - Domnule doctor, mă doare foarte tare fundul! Doctorul îl dezbracă, se uită dar nu vede nimic. Iși trage niște mănuși și începe să-l atingă: - Pe aici vă doare? - Nu, mai înăuntru. Doctorul își bagă un deget: - Pe aici vă doare? - Nu. Cred că mai înăuntru. Doctorul își bagă toată mâna, simte ceva apoi scoate din el un trandafir. - Asta era problema! Aveați un trandafir în fund! Homosexualul, cu o față satisfăcută: - E pentru tine, frumosule!
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Tue Jan 07, 2014 1:43 pm |
|
 |
|
Daniel
Moto: Suzuki V-Strom DL 1000; KTM 350 EXC
|
INMORMANTARE Un barbat savura o cafea la o terasa cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. Intre sicrie mergea un barbat solitar cu un caine pitbull tinut in lesa. In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati. In cortegiu nici o femeie. Privitorul nu a putut sa-si stapaneasca curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat: - Domnule, stiu că este un moment nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat ? A cui este inmormantarea? Barbatul a raspuns: - Ei bine, în primul sicriu se afla sotia mea. - Ce a patit? - Cainele meu a atacat-o si a omorat-o. - Si cine se afla in al doilea sicriu? - Soacra mea. A incercat sa o salveze pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o. A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati.
- Domnule, pot sa va cer imprumut cainele , desigur , dupa inmormantare ? - Sigur ca da... asezati-va si dvs la coada!!!...
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Tue Jan 14, 2014 3:53 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Un colonel ii spune generalului: -Domnule general, aveti pantalonii descheiati. -Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit gatul.
Trei prieteni mor în acelasi timp într-un accident rutier. Tuturor, Sf.Petru le pune o aceeasi întrebare: - O sa va îngroape în câteva zile. Ce sperati sa auziti de la rudele si prietenii adunati la mormînt? - Mie mi-ar place sa aud ca sînt cel mai mare medic de dupa Pasteur si un tata de familie exemplar. - Mie mi-ar place sa aud ca am fost un profesor universitar exceptional si sotul ideal pe care sotia mea îl merita. - Mie mi-ar place sa aud: "priviti minunea, misca!"... ..
Barbatii sunt ca si gainile: la 20 metri de casa nu mai sunt ai nimanui!
- Cum incepe o reteta de prajitura tiganeasca? - Se fura patru oua....
_________________ Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
|
| Wed Jan 15, 2014 12:39 pm |
|
 |
|
Daniel
|
Doua prietene stau de vorba la birou… - Mai nu stiu ce sa mai fac, am o durere cumplita de gat. - Ah, nici o problema, iti recomand un remediu sigur. Eu de cate ori ma doare gatul, fac sex oral cu sotul meu si a doua zi nu mai am nimic. - Serios? - Da. ... A doua zi, la birou… prietena cea bolnava apare foarte zambitaoare… - Ei, cum te mai simti? - Extraordinar… ai avut dreptate, remediul recomandat de tine functioneaza perfect… doar ca sotului tau nu-i venea sa creda ca a fost ideea ta..
|
| Wed Jan 15, 2014 12:49 pm |
|
 |
|
9emy
Joined: Mon Apr 23, 2012 5:42 pm Posts: 147 Location: Pe langa Iasi (Est)
Moto: GASGAS EC 250 E
|
|
| Fri Jan 31, 2014 2:41 am |
|
 |
|
Daniel
|
In Romania ...
|
| Fri Jan 31, 2014 4:04 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
"La semafor, un tip cu un Logan îi face semn unuia cu un Ferrari, să lase puţin geamul jos: - Ia zi frate, cum e, eşti mulţumit de ea ? Că am văzut că nu prea îşi cumpără lumea..."  ))
_________________ Cele mai bune preturi la piese, consumabile si accesorii moto: BETA, KTM, YAMAHA, HONDA, Suzuki, Kawasaki. Echipament Enduro, Motocross Tel. 0721 53 53 77
|
| Sat Feb 01, 2014 10:36 pm |
|
 |
|
oktane
Moto: Sherco 4.5i
|
_________________ powered by Endurance
|
| Wed Feb 05, 2014 11:58 pm |
|
 |
|
orestte
Site Admin
|
femeie de munte  )
|
| Thu Feb 06, 2014 9:11 am |
|
 |
|
Daniel
|
Doctore, am fost la dumneavoastră acum vreo trei ani şi mi-aţi spus să mă feresc de umezeală. - Da, da, îmi amintesc. - Am venit să vă întreb dacă pot să fac o baie.
- Doctore, trebuie să mă ajutaţi, soţul meu este grav bolnav: mă crede câine. - Şi cum se manifestă? - Îmi cere să-i fiu credincioasă mereu!
Doctorul trebuia să plece de la cabinet pentru câteva ore şi îl lasă pe Gheorghe, omul de serviciu, în locul lui, spunându-i: - Cine vine şi are vreo durere, îi dai aspirină. Doctorul pleacă şi se întoarce abia după două ore. Îl întreabă pe Gheorghe: - Ei, cum a fost? - Dom' doctor, a venit Popescu, îl durea capul, i-am dat aspirină. A venit Ionescu, îl dureau măselele, i-am dat aspirină. A venit şi Bulă, zicea că de trei zile strănută şi nu mai aveam aspirină!. - Şi? - Şi i-am dat Ciocolax. - Nenorocitule, asta-i laxativ, unde-i Bulă? - Acum a ieşit. Iese doctorul în fugă, îl vede pe Bulă ţinându-se un stâlp în braţe: - Ei, cum e, mai strănuţi? - Da' ce, mai am curajul?
Vine o femeie la cabinet cu nasul umflat. Doctorul o întreabă: DOCTORUL: Ce aţi păţit? FEMEIA: O albină, răspunde femeia. DOCTORUL: S-a pus pe nasul dumneavostră? FEMEIA: Da. DOCTORUL: V-a înţepat? FEMEIA: N-a avut timp, că soţul meu a şi lovit-o cu lopata.
|
| Mon Feb 10, 2014 12:51 pm |
|
|